Exclusieve vakantievilla’s op unieke locaties.

Frankrijk, één van de mooiste en meest veelzijdige landen ter wereld, is niet voor niets de populairste toeristische bestemming wereldwijd. Haar landschappen, gastronomie en culturele rijkdom zijn onevenaarbaar.

Aan de Côte d’Azur bieden wij high level vakantie villa’s aan, van alle luxe en gemakken voorzien.

Vanaf najaar 2023 kunnen onze Uniq-gasten ook terecht in de Sunshine State Florida USA! Nieuwbouw villa’s op het TradeWinds Homosassa Marina Resort met haven en bootplaatsen, gemeenschappelijk zwembad en tennisbaan.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven  over onze toekomstige accommodaties, nieuwtjes en acties. Of schrijf je in om de nieuwsbrieven te ontvangen.

Onze bestemmingen.

St. Tropez 1024x775

Onze bestemmingen.

Villa des Lunes

Côte d’Azur – Frankrijk

Plan de la Tour – Zuid-Frankrijk

Le Plan de la Tour is een gezellig en authentiek dorpje in de VAR – Provence van de Alpes-Côte d’Azur.

Dit charmante en provençaalse pareltje in het hart van de heuvels is gelegen in de buurt van bekende plaatsen zoals Saint TropezGrimaudRamatuelle of Sainte Maxime.

Het is omgeven door dichte bossen van dennen, eiken en kastanjes. De mensen hier volgen een eenvoudige levensstijl en het dorp is weg van de drukte-drukte van het stadsleven. Le Plan de la Tour ligt in het hart van het Massif des Maures gebergte.

Op dit betoverende plekje aan de Cote d’Azur vind je onze Uniq-villa’s, rustig maar centraal gelegen, met strand en boulevard op circa 12 minuten rij-afstand.

Florida

Florida – USA

Homosassa – westkust Florida

ALLEEN voor levensgenieters!

Voor iedereen houdt van de zon,  zee, prachtige natuur en de gemoedelijke  sfeer van de subtropische staat Florida wilt ontdekken, is dit de ideale locatie en bestemming voor een vakantie. The sunshine state Florida, biedt meer dan 300 dagen zon per jaar, met zelfs in de winter een gemiddelde middagtemperatuur van boven de 21 graden. Aan de westkust van Florida vind je de Golf van Mexico. Watersporters. vissers, snorkellaars, duikers en pleziervaarders kunnen zich hier helemaal uitleven. Ook de golfers zijn helemaal in hun element met de talloze golfbanen, waarbij het aanbod qua kwaliteit en diversiteit ongeëvenaard is.

Het TradeWinds Homosassa Marina Resort vind je in Homosassa, gelegen aan de Homosassa rivier die een paar mijlen van een natuurlijke zoetwaterbron naar beneden in de Golf van Mexico stroomt. Op het Resort liggen de prachtige villa’s rond een eigen jachthaven. Deze gated community beschikt over een gemeenschappelijke zwembad en tennisbaan.

Start bouw van de luxe Tarpon on Stilts:  2023. Beschikbaar voor verhuur: vanaf najaar 2023. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen… schrijf je dan in om onze nieuwsbrieven te ontvangen of volg ons op social media.

Florida

Enkele van onze villa’s.

Enkele van onze villa’s.

Villa des Lunes

Plan de la Tour, Frankrijk

Villa des Lunes

Vrijstaande villa, 8 personen – 4 slaapkamers – mezzanine – 3 badkamers – privé zwembad van 5x10m. Volledig gerenoveerd 2021/2022.

Prijzen per week vanaf € 2.995,=

Maison Bambou

Plan de la Tour, Frankrijk

Maison Bambou

Geschakelde woning, 6 personen – 3 slaapkamers – 2 badkamers – zwembad 3x6m,  gedeeld met maison Laurier Rose. Nieuwbouw villa, oplevering Q1-2023.

Prijzen per week vanaf € 2.600,=

Maison Laurier Rose

Plan de la Tour, Frankrijk

Maison Laurier Rose

Geschakelde woning, 6 personen – 3 slaapkamers – 2 badkamers – zwembad 3x6m, gedeeld met maison Bambou. Nieuwbouw villa, oplevering Q1-2023.

Prijzen per week vanaf € 2.600,=

Enkele van onze villa’s.

Maison Bambou

Maison Bambou

Geschakelde woning, 6 personen - 3 slaapkamers - 2 badkamers - zwembad 3x6m,  gedeeld met maison Laurier Rose. Nieuwbouw villa, oplevering Q1-2023.

Kunnen we je helpen?

Via e-mail of chat helpen onze reisadviseurs je graag verder.
Liever even bellen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Kunnen we je helpen